VIIIa Trobada de Colles del Vallès Oriental 12/6/22

by Castellers de Caldes / 14 de juny de 2022 /In Cròniques / No comments

El passat 12 de juny vam celebrar la VIII Trobada de Colles del Vallès Oriental, juntament amb el 25è Aniversari dels Bastoners de Caldes.

La jornada va començar amb una cercavila conjunta amb les 4 colles castelleres: Xics de Granollers, Castellers de Mollet, Manyacs de Parets i Castellers de Caldes, acompanyats del membres actius i exmembres dels Bastoners de Caldes. Pel camí les colles vam alçar pilars de 4, guarnint la cercavila bastonera que es va anar resseguint tot el carrer Pi i Maragall fins a la Plaça de l’Església.

Va ser aquí on vam iniciar la primera ronda carregant el primer castell de 7 d’aquesta temporada. Els Escaldats vam carregar el 3d7, castell que no intentàvem des d’abans de la pandèmia. El castell va pujar mogut i nerviós i mentre el pom de dalt estava fent la sortida, el castell va cedir. Per sort, ningú va prendre mal i vam poder seguir la diada amb normalitat.

En segona ronda vam estrenar el 5d6 aquesta temporada, un castell que va servir per donar rodatge a la canalla més menuda. Es va descarregar amb molta tranquil·litat i solvència.
En tercera ronda, vam descarregar el 4d6a, que aquesta temporada tampoc havíem portat a plaça. Va pujar obert de mides, però amb molta calma, el castell es va poder defensar sense gaires problemes.

En acabar, vam tancar amb l’únic pilar de 5 de la diada, que ja en sumem dos aquesta temporada.

Pel que fa la resta de colles, destaquem l’actuació dels Xics de Granollers amb el 4d7a, 5d7 i 4d7, castells de 7 i mig molt solvents. Els Castellers de Mollet van fer el 2n 3d7 de la temporada, acompanyat del 3d6ps i el 5d6. Per últim, els Manyacs de Parets van poder descarregar el 3d6 i el 4d6, dos castells que no havien pogut fer des d’abans de la pandèmia.

Un cop finalitzada la calorosa diada, la festa va seguir al pati del local amb una paella de germanor, concert de Ron & Papas i DJ fins al vespre.

Castellers de Caldes: pd4, pd4ps, 3d7c, 5d6, 4d6a, pd5
Xics de Granollers: pd4, pd4, 4d7a, 5d7, 4d7, 2pd4
Castellers de Mollet: pd4, pd4, 3d7, 3d6ps, 5d6, 2pd4
Manyacs de Parets: pd4, 3d6, 4d6, pd4

Ser casteller sovint no és fàcil, requereix temps, dedicació, moltes ganes, empenta i perseverança. Tot i així, un cop a dins, descobreixes un món nou. Un món de treball en equip, d'objectius comuns, d'amistats, de gresca i diversió i de felicitat compartida quan veus que els esforços de tots han merescut la pena. Si tens curiositat per conèixer la colla, no ho dubtis, t'esperem amb els braços oberts.