VIII Aniversari Bateig Capgirats Castellar 24/4/22

by Castellers de Caldes / 27 d'abril de 2022 /In Cròniques / No comments

Diumenge 24, l'endemà de St. Jordi, vam tonar a casa dels nostres fillols, els Capgirats de Castellar, celebrant el seu VIIIè Aniversari del seu Bateig on vam ser padrins oficialment.

La diada va començar amb una cercavila pels carrers de Castellar des de la Pl. Catalunya fins a la Pl. de Mirador, on les quatre colles presents vam omplir ple de color. A part del grana dels Capgirats ens acompanyava el magenta dels Castellers de St. Feliu i el blau cel dels Castellers de Poble Sec.

Pel que fa la diada, vam començar amb un pd4 i per tancar la primera ronda, vam començar amb un 3d6a bastant tranquil i amb certa confiança.

En segona ronda vam descarregar el segon 4d6 de la temporada, amb bones mides i sense gaires complicacions.

En tercera ronda, vam treure'ns l'espineta de la última diada, descarregant un 3d6 amb molta solvència.

Per acabar, un pd4 i uns tocs de gralla per animar la festa que va acabar amb un bon dinar a l'Espai Tolrà.

Castellers de Caldes:  P4, 3d6a, 4d6, 3d6, p4.
Castellers de Castellar: pd4ps, 3d6a, 4d6, 3d6, 2pd4
Castellers de St. Feliu: pd4, 3d6, id2d6, 2d6, 3d6a, pd4ps
Castellers de Poble Sec: 2pd4, 4d6, id2d6, 2d6, 3d6a, pd5

Ser casteller sovint no és fàcil, requereix temps, dedicació, moltes ganes, empenta i perseverança. Tot i així, un cop a dins, descobreixes un món nou. Un món de treball en equip, d'objectius comuns, d'amistats, de gresca i diversió i de felicitat compartida quan veus que els esforços de tots han merescut la pena. Si tens curiositat per conèixer la colla, no ho dubtis, t'esperem amb els braços oberts.