Trobada del Vallès a Granollers 6-06-2019

by Castellers de Caldes / 2 de juny de 2019 /In Cròniques / No comments

Diumenge dia 2 de juny, avui el Vallès Oriental està de celebració hi ha l’anual trobada de Colles del Vallès, enguany toca a Granollers, així que som-hi Escaldats la plaça de la Porxada ens espera.

Mica en mica, les quatre colles vallesenques anem omplint la plaça de camises de colors, mentre un sol radiant ens acompanya. A les 11:30 les gralles comencen afinar i tot és a punt per començar la trobada, i ho fem alçant els pilars d’entrada.

Els organitzadors d’aquest any, els Xics de Granollers, obren la primera ronda i ho fan descarregant un magnífic quatre de vuit, que bé padrins, felicitats per aquest primer de la temporada! Tot seguit s'enlaira un 3d7 a mans dels Castellers de Mollet, que descarreguen sense problemes. Arriba el nostra torn i volem estrenar el quatre de set, que a Vic ens va quedar pendent, però tampoc és el dia i torna a quedar en intent desmuntat. Ànims colla! no defallim, als assajos surt així que segur que ben aviat el lluïm a plaça, ens el mereixem!! Tanquen la primera ronda els Manyacs de Parets, descarregant un quatre de sis.

Arrenca la segona ronda i els Xics descarreguen la torre de set. A continuació Castellers de Mollet descarrega un quatre de set. Torna ser el moment dels Escaldats i decidim no repetir i apostem per un quatre de sis amb agulla, però sembla que no tenim el dia i de nou ens queda el castell en intent desmuntat. Manyacs de Parets també deixen en intent desmuntat una torre de sis al final de la segona ronda.

Estem ja a tercera ronda i la colla local l’obra descarregant un set de set. Després Castellers de Mollet descarrega un 5d6. Ara sí, els Escaldats descarreguem un tres de sis. I tanquen la ronda els Manyacs de Parets descarregant un quatre de sis amb agulla.

 

En ronda de repetició els Escaldats descarreguem un quatre de sis, a diferència del tres el corona un pom lleuger que amb tranquil·litat i fermesa realitza la construcció. Manyacs de Parets torna a intentar la torre de sis i aquest cop la descarreguen, felicitats fillols per assolir per primer cop aquesta construcció!

El sol segueix apretant, mentre arribem als pilars de sortida on Escaldats i Manyacs fem un pilar de quatre cada colla, Castellers de Mollet i Xics de Granollers vano de cincs seguit de cinc pilars de quatre cada un.

Els músics posen punt i final a la diada a plaça tocant la polca i cançons que fan ballar petits i grans, entre ruixades d’aigua i celebracions. La bufera no se'ls hi acaba ja que ens porten en cercavila fins a la Troca, on ens espera un súper dinar, jocs entre colles i l’actuació de Jaume Barri!!

Xics de Granollers 2pd4, 4d8, 2d7, 7d7, v5 i 5pd4.

Castellers de Mollet pd4, pd4c, 3d7, 4d7, 5d6, vano5 i 5pd4.

Castellers de Caldes de Montbui pd4, id4d7, id4d6a, 3d6, 4d6 i pd4.

Manyacs de Parets pd4, 4d6, id2d6, 4d6a, 2d6 i pd4.

Ser casteller sovint no és fàcil, requereix temps, dedicació, moltes ganes, empenta i perseverança. Tot i així, un cop a dins, descobreixes un món nou. Un món de treball en equip, d'objectius comuns, d'amistats, de gresca i diversió i de felicitat compartida quan veus que els esforços de tots han merescut la pena. Si tens curiositat per conèixer la colla, no ho dubtis, t'esperem amb els braços oberts.