Resum AGO Inici Temporada 2023

by Castellers de Caldes / 18 de gener de 2023 /In Cròniques / No comments

El passat dissabte 14 de gener es va celebrar l’Assemblea General Ordinària dels Castellers de Caldes de Montbui. Després d’una temporada amb certa normalitat, venint d’uns quants anys atípics per les restriccions de la COVID-19, els escaldats s’han tornat a reunir per encarar una temporada 2023 que per fi tornarà a ser ja des de l’inici, un any sense cap restricció.
Una quarantena d’assistents van ser presents en les valoracions de la Junta Directiva i Junta Tècnica, on es va valorar positivament tota la feina que es va fer a final d’any, on van tenir una gran entrada de gent jove que va ser molt beneficiós per donar una empenta a la colla quan més ho necessitava.

En aquesta Assemblea, no tocava renovació de càrrecs de l’entitat, tot i que sí que en l’àmbit tècnic s’han presentat algunes modificacions. El mandat com a cap de colla d’Arnau Torrent, l’acabarà aquest 2023 en Pau Dudekula com a màxim responsable tècnic al capdavant de la colla, igualment acompanyat de Torrent, com a sots-cap de colla. L’Assemblea va aprovar aquest canvi per majoria absoluta, on de manera interna, la Junta Tècnica ha valorat que aquest canvi és el que més li convé a la colla. Dins d’aquesta nova proposta, s’han ampliat alguns dels equips de treball i s’ha creat una comissió de formació tècnica i una altra de benvinguda, per tal de fer un millor acompanyament els primers dies de la gent nova que vingui a la colla.

La Junta Tècnica vol que tothom tingui un lloc dintre de la colla, millorant la comunicació amb els castellers i innovant la logística d’assistència d’assajos i creació de pinyes amb una nova aplicació de mòbil. Tot això sense deixar de banda els objectius de mantenir el nivell de colla de 7 i poder treballar per castells de futur.

Pel que fa la Junta Directiva, tornarà a estar encapçalada per Dídac Mayol com a president, acabant el segon any del mandat estipulat pels estatuts de l’entitat. Núria Solé com a secretària i Raquel Almazán com a tresorera seguiran ocupant els mateixos càrrecs. Els objectius per aquesta temporada, passen per seguir fent créixer la colla en tots els àmbits, millorar la cohesió interna i ambient social, fidelitzant els socis amb la colla i donant pes també als projectes engegats de tallers a les escoles i de comerços col·laboradors amb la colla.
Els últims punts de la jornada van ser la presentació del calendari d’actuacions i activitats socials i l’informe d’altes i baixes de socis i col·laboradors.

L’inici dels assajos de l’Escola de Músics i castells serà el proper divendres 20 al local d’assaig (C/General Padrós, 35).

Ser casteller sovint no és fàcil, requereix temps, dedicació, moltes ganes, empenta i perseverança. Tot i així, un cop a dins, descobreixes un món nou. Un món de treball en equip, d'objectius comuns, d'amistats, de gresca i diversió i de felicitat compartida quan veus que els esforços de tots han merescut la pena. Si tens curiositat per conèixer la colla, no ho dubtis, t'esperem amb els braços oberts.