Premi Treballs Recerca sobre el Món Casteller

by Castellers de Caldes / 19 d'octubre de 2022 /In Activitats, Cròniques / No comments

Les colles castelleres del Vallès Oriental presenten el primer premi de treballs de recerca de batxillerat sobre el món casteller

Aquest dilluns 24 d’octubre a les 18.30 h a l’Institut Manolo Hugué de Caldes de Montbui (c. Josep Germà, 2) representants de les colles Manyacs de Parets del Vallès, Castellers de Mollet, Castellers de Caldes i Xics de Granollers us conviden a la presentació del primer premi “Castellers V.O”.

S’adreça a estudiants de Batxillerat que vulguin preparar el seu treball de recerca sobre el món casteller. Les quatre colles castelleres del Vallès Oriental presenten conjuntament aquesta proposta inèdita per posar en valor el fet casteller i acostar-lo als joves.

Tots els detalls del primer premi “Castellers V.O” de treballs de recerca de Batxillerat aquest dilluns.

Us esperem!

Ser casteller sovint no és fàcil, requereix temps, dedicació, moltes ganes, empenta i perseverança. Tot i així, un cop a dins, descobreixes un món nou. Un món de treball en equip, d'objectius comuns, d'amistats, de gresca i diversió i de felicitat compartida quan veus que els esforços de tots han merescut la pena. Si tens curiositat per conèixer la colla, no ho dubtis, t'esperem amb els braços oberts.