Pilar Senyera i Actuació a Llinars 11-9-22

by Castellers de Caldes / 16 de setembre de 2022 /In Cròniques / No comments

El dia 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, va ser un dia complet per la colla.

A les 11h del matí ja estàvem alçant el tradicional pilar de la senyera a la Plaça Onze de Setembre en l'acte institucional de l'Ajuntament de Caldes i tot seguit la nostra canalla, amb l'Ana, van fer la ofrena floral de la colla.

Tot seguit vam marxar amb autobús cap a Llinars del Vallès, que en el marc de la seva Festa Major, ens esperaven els Xics de Granollers i els Castellers de St. Cugat.

Amb els pilars d'inici començats, els escaldats ens enfaixàvem a plaça amb les gralles de la primera ronda, on vam repetir els castells del dia anterior, amb alguns canvis de posicions.

El 3d6 molt tranquil i amb un pis lleuger de terços amb vistes de treballar-lo un pis més. EL 3d6a sòlid i amb tremolors a la sortida d'enxaneta però controlat. El 4d6 obert de mides però còmode per dalt.
En general una diada molt bona per la colla, en que vam tancar amb un pd4ps.

Per altra banda els Xics, portaven el plat fort de la diada, que després d'un magnífic 5d7, van encarar un 4d8, el primer de la represa, que es nervis i el tremolor va obligar a baixar el castell a l'entrada de dosos. Van finalitzar la diada amb el 4d7a i el 4d7.

Els Castellers de St. Cugat, amb uns castells de 7 molt sòlids, van fer el 5d7, el 3d7 i el 4d7.

Ara tindrem unes quantes setmanes d'assaig per encarar la nostre Festa Major

Castellers de Caldes: pd4, 3d6, 3d6a, 4d6, pd4ps
Castellers de Sant Cugat: pd4, 5d7, 4d7, 3d7, pd5
Xics de Granollers: 2pd4, 5d7, id4d8, 4d7a, 4d7, pd5

Ser casteller sovint no és fàcil, requereix temps, dedicació, moltes ganes, empenta i perseverança. Tot i així, un cop a dins, descobreixes un món nou. Un món de treball en equip, d'objectius comuns, d'amistats, de gresca i diversió i de felicitat compartida quan veus que els esforços de tots han merescut la pena. Si tens curiositat per conèixer la colla, no ho dubtis, t'esperem amb els braços oberts.