Pilar pel dia de la dona 2019

by Castellers de Caldes / 14 de març de 2019 /In Activitats / No comments

El món casteller, en els seus inicis, era sols cosa d’homes. Ja fa dècades que això va canviar. Avui en dia, encara, homes, dones, nens, nenes i joves hi tenen lloc, sense distinció. A les colles castelleres tothom hi és benvingut i pot trobar-hi el seu lloc.

Però som conscients que queda molta feina per fer i que cal seguir reivindicant els drets de la dona,  i reclamant un tracte d’igualtat en tots els àmbits de la societat. Per això, igual que moltes colles castelleres, els Escaldats, ens hem sumat a les reivindicacions del 8 de març. Hem posat un granet de sorra aixecant un pilar de 4, amb tot el tronc format per dones i la gran majoria de la pinya també. Tota la colla junta hem gaudit i participat en l’acte, que formava part d’altres iniciatives mogudes per Acció Cívica Calderina.

https://www.castellersdecaldes.cat/wp-content/uploads/2019/03/cartell-pilar-300x300.jpg

Ser casteller sovint no és fàcil, requereix temps, dedicació, moltes ganes, empenta i perseverança. Tot i així, un cop a dins, descobreixes un món nou. Un món de treball en equip, d'objectius comuns, d'amistats, de gresca i diversió i de felicitat compartida quan veus que els esforços de tots han merescut la pena. Si tens curiositat per conèixer la colla, no ho dubtis, t'esperem amb els braços oberts.