Nova Junta i Tècnica pel 2020

by Castellers de Caldes / 27 de gener de 2020 /In Activitats / No comments

El diumenge 26 de gener es va celebrar al local dels Escaldats l’Assemblea General Ordinària d’inici de temporada.

El matí va començar amb la tradicional calçotada de colla, que va anar a contrarellotge per tal de que la pluja permetés menjar els calçots al pati i entrar ràpid al local per acabar el dinar. Cal posar en valor la feina que ha fet la comissió de local per aclimatar la sala d’assaig amb l’aïllament del sostre per no passar fred a l’hivern, ni massa calor a l’estiu.

Un cop fet el cafè i els postres, es va donar inici a l’AGO, amb una afluència d’assistents lleugerament més baixa que la temporada anterior, tot i així, van ser una cinquantena de socis escaldats que es van reunir al local d’assaig per seguir decidint el futur de la colla.

Els primers punts de l’ordre del dia van ser les valoracions del segon tram de temporada 2019 de la junta i la tècnica i estat de comptes de la colla aprovades amb majoria absoluta. Seguidament es van presentar les noves candidatures per aquesta nova temporada, que no presentaven canvis al capdavant.

Marta Castilla i Agustí Bosser van sortir escollits per seguir com a co-caps de colla, encapçalant una tècnica totalment renovada i amb visió de futur, formant a nous membres. Els objectius segueixen sent ambiciosos, i volen seguir millorant la gestió d’assaig i la comunicació, igual que la coherència d’assaig amb el que es fa a plaça i mantenir els castells bàsics de 7, sense perdre de vista els castells de 7 i mig.

Dídac Mayol seguirà sent el president dels Escaldats, amb una junta sense gaires canvis respecte la temporada passada. Hi ha hagut algunes incorporacions a l’equip sanitari i la creació d’una nova comissió que s’encarregarà de la part gastronòmica en les activitats més socials de la colla. Els objectius plantejats per aquest any passen per seguir millorant el local, donar visibilitat a la colla i fer-la créixer, mantenir col·laboracions amb comerços i millorar en la formació de seguretat en els castellers de la colla.

Els equips d’enguany han quedat de la següent manera:

JUNTA DIRECTIVA:

 • Presidència: Dídac Mayol
 • Secretaria: Mercè Pallarès
 • Tresoreria: Oriol Civit i Carme Sampere
 • Relacions públiques: Francesc Cerdà
 • Vocal de tècnica: Marta Castilla
 • Vocal de local: Francisco Nieto. Equip: Arnau Sanz, Jaume Carriet, Cristian Esteban, Ivan Romero, Raquel Almazán, Mercè Pallarès, Raimon Brustenga, Francesc Cerdà i Jordi Roca
 • Vocals de sanitat: Joan Moreno i Núria Solé. Equip: Àngels Àlvarez, Ariadna Trigo
 • Vocal de PRODI: Ivan Romero. Equip: Isabel Sampere
 • Vocal de Músics: Francesc Roca. Equip: Lluís Castilla, Martí Doñate, Eduard Doñate
 • Vocal comissió àpats: Santi Vila. Equip: Raimon Brustenga, Xavier Mayne, Albert Nualart.
 • Vocal de marxandatge i magatzem: Raquel Almazán.

JUNTA TÈCNICA

 • Cocaps de colla: Marta Castilla i Agustí Bosser
 • Cap de pinyes: Raimon Brustenga. Equip: Moises Folch, Anna Costajussà i Jaume Carriet.
 • Canalla: Marta Castilla, Judith Campos, Laura Matas, Esther Folch i Aina Civit
 • Troncs: Marta Castilla i Agustí Bosser.

Aquest mateix dimarts 28 de gener ja es reprendran els assajos per començar a treballar els nous objectius ja que aquest any hi haurà la primera actuació el 16 de febrer a Riudellots.

Ser casteller sovint no és fàcil, requereix temps, dedicació, moltes ganes, empenta i perseverança. Tot i així, un cop a dins, descobreixes un món nou. Un món de treball en equip, d'objectius comuns, d'amistats, de gresca i diversió i de felicitat compartida quan veus que els esforços de tots han merescut la pena. Si tens curiositat per conèixer la colla, no ho dubtis, t'esperem amb els braços oberts.