Nous co-caps de colla escaldats 2019

by Castellers de Caldes / 15 d'abril de 2019 /In Cròniques / No comments

El passat divendres 12 d’abril, al local dels Castellers de Caldes, va tenir lloc una assemblea extraordinària en motiu de la dimissió del cap de colla i el seu equip tècnic de troncs.

Uns dies abans Àlex Campreciós, fins llavors cap de colla, va presentar a la Junta administrativa i als membres de la colla una carta de dimissió explicant-ne els motius.

En assemblea extraordinària l’Agustí Bosser i la Marta Castilla es van presentar com a co-caps de colla. Van exposar els seus objectius i la intensió de mantenir iguals els equips de pinya i canalla. Aquesta candidatura fou aprovada unànimement i per tant seran els encarregats d’encapçalar els Escaldats fins a finals d’aquesta temporada.

Ser casteller sovint no és fàcil, requereix temps, dedicació, moltes ganes, empenta i perseverança. Tot i així, un cop a dins, descobreixes un món nou. Un món de treball en equip, d'objectius comuns, d'amistats, de gresca i diversió i de felicitat compartida quan veus que els esforços de tots han merescut la pena. Si tens curiositat per conèixer la colla, no ho dubtis, t'esperem amb els braços oberts.