Nota premsa prèvia AGO CCCC

by Castellers de Caldes / 22 de març de 2023 /In Cròniques / No comments

El proper dissabte 25 de març, Caldes de Montbui acollirà l’Assemblea General Ordinària de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC). Aquesta és una entitat cridada a representar els interessos comuns de les colles castelleres, especialment promocionar el món casteller i sobretot garantir que l’activitat castellera estigui coberta per pòlisses d’assegurances adequades.

Aquest esdeveniment estatutari, com és l’Assemblea General Ordinària de l’entitat que representa el Món Casteller, es celebra cada any en una població diferent, amb l’objectiu d’apropar a tots els representants del món casteller el patrimoni de cadascuna d’aquestes viles, i ser un punt de reunió per a tractar els objectius anuals com a col·lectiu.

Els Castellers de Caldes, van presentar la proposta de ser els organitzadors l’any 2021, en el marc dels 25 anys de la colla, però per culpa la pandèmia no va ser possible. Enguany, la proposta s’ha recuperat i la Junta de la CCCC ha encoratjat als Escaldats i ha donat l’aprovació i l’oportunitat a Caldes de Montbui per mostrar el seu poble termal i les seves arrels a tots els companys del fet casteller a Catalunya.

La jornada s’iniciarà a les 11h amb una visita guiada a càrrec del museu Thermalia, on la gent coneixerà el casc antic del poble, la Font del Lleó, les Termes Romanes i una bona part del museu. A continuació, hi haurà un dinar a peu dret amb tots els assistents a l’Espai Can Rius.

A les 16:30h i com a única convocatòria, tindrà lloc l’acte principal de la jornada, l’Assemblea General Ordinària al Casino de Caldes (C/Forn,15), on hi assistiran 2 representants de cadascuna del centenar de colles que hi ha actualment al món casteller.

Caldes de Montbui, 23 de març 2023

Ser casteller sovint no és fàcil, requereix temps, dedicació, moltes ganes, empenta i perseverança. Tot i així, un cop a dins, descobreixes un món nou. Un món de treball en equip, d'objectius comuns, d'amistats, de gresca i diversió i de felicitat compartida quan veus que els esforços de tots han merescut la pena. Si tens curiositat per conèixer la colla, no ho dubtis, t'esperem amb els braços oberts.