Fira St. Ponç Ametlla del Vallès 7/5/23

by Castellers de Caldes / 7 de maig de 2023 /In Cròniques / No comments

Avui hem estat actuant a la Fira de St. Ponç de l'Ametlla del Vallès, una diada que ja fa bastants anys que la tenim fixe al nostre calendari anual.

La diada ha començat amb mitja hora de retard per un contratemps que hem tingut amb el servei d'ambulàncies, però finalment la diada ha pogut començar a la pista exterior del Pavelló Municipal, ja que la previsió era de pluja.

Hem iniciat la diada amb pd4 de les dues colles, que avui ens acompanyava la Colla Jove de Barcelona.

En primera ronda hem descarregat un 3d6a, una mica obert de mides, però s'ha pogut descarregar amb un bon treball dels pisos superiors. La Colla Jove de Barcelona ens ha mostrat un bon 3d7, sent el millor castell de la diada.

En segona ronda hem hagut de desmuntar el 4d6a per algun contratemps amb la canalla que no ho ha vist clar de mides, però seguidament hi hem tornat i no hem tingut problema per a descarregar-lo, amb un bon treball a terços per mantenir la quadratura. La Colla Jove de Barcelona han fet el 5d6 molt àgil i tranquil.

En tercera ronda hem fet el 4d6, força tranquil que ja demana un pis més. La Colla Jove de Barcelona també ha fet el 4d6.

Per acabar hem fet el tercer pd5 de la temporada que ja anem agafant-li confiança!

Hem acabat amb un pica pica de germanor amb l'altra colla convidada! Agraïr a l'Ajuntament de l'Ametlla pel tracte un cop més.

Castellers de Caldes: pd4, 3d6a, id4d6a, 4d6a, 4d6, pd5
Colla Jove de Barcelona: pd4, 3d7, 5d6, 4d6, pd4

Ser casteller sovint no és fàcil, requereix temps, dedicació, moltes ganes, empenta i perseverança. Tot i així, un cop a dins, descobreixes un món nou. Un món de treball en equip, d'objectius comuns, d'amistats, de gresca i diversió i de felicitat compartida quan veus que els esforços de tots han merescut la pena. Si tens curiositat per conèixer la colla, no ho dubtis, t'esperem amb els braços oberts.