La Marató de TV3 – 18/12/22

by Castellers de Caldes / 8 de gener de 2023 /In Cròniques / No comments

El 18 de desembre es va celebrar la tradicional Marató de TV3, i Caldes va organitzar una sèrie d'actes durant el diumenge el matí per tal de contribuir amb la causa solidària que fa tants anys que la Televisió de Catalunya organitza cada mes de desembre.

Els Castellers de Caldes vam participar-hi un any més. Enguany vam tenir l'honor de fer un pilar de 4 per tal d'anunciar el valor recaptat per les entitats locals per entregar a la Marató de TV3. Aquest va ser un total de 2435€.

Els Escaldats vam contribuir amb una donació de 200€ que vam aconseguir recaptar la nit anterior al Quinto de Nadal que juntament amb els comerços locals de Caldes, vam poder omplir 6 paneres que van entrar en joc.

Agraïr moltíssim a tota la participació dels comerços i els calderins i calderines que van assistir a l'esdeveniment.

Castellers de Caldes: pd4, pd4

Ser casteller sovint no és fàcil, requereix temps, dedicació, moltes ganes, empenta i perseverança. Tot i així, un cop a dins, descobreixes un món nou. Un món de treball en equip, d'objectius comuns, d'amistats, de gresca i diversió i de felicitat compartida quan veus que els esforços de tots han merescut la pena. Si tens curiositat per conèixer la colla, no ho dubtis, t'esperem amb els braços oberts.