Fira de l’All a Cornellà del Terri 2019

by Castellers de Caldes / 6 d'octubre de 2019 /In Cròniques / No comments

Diumenge 6 d'octubre, els Escaldats marxem cap a Cornellà del Terri, allà ens trobem amb els Esperxats i uns dels nostres fillols, els Capgirats, per fer una bona diada castellera. En arribar encara tenim temps per veure ballar els gegants o fer una volta per les paradetes, fins hi tot els més llaminers piquen alguna coseta.

Cap a les dotze ja ens anem enfaixant i de seguida comencem amb els pilars d'entrada, on Esperxats n'alcen dos de quatre, Castellers de Castellà dos per sota i nosaltres, els Escaldats un de quatre.

La colla del Pla de l'Estany, els Esperxats són els encarregats d'obrir la primera ronda i ho fan descarregant un quatre de set, a continuació els Capgirats descarreguen un tres de sis per sota, molt bona feina fillols. Els Escaldats tanquem aquesta primera ronda descarregant un tres de set, que bé colla! De nou el descarreguem a plaça!.

En segona ronda els Esperxats descarreguen un tres de set molt parat, seguidament la colla de castellà descarrega un quatre de sis amb agulla. De nou el torn dels Escaldats i tanquem descarregant un quatre de sis amb estrena al pis de terços, com ens agrada tenir noves castelleres i castellers!

I som ja a la tercera ronda on els Esperxats descarreguen un cinc de sis, esperem veure'l ben aviat amb un pis més. És el torn dels Capgirats i descarreguen un quatre de sis. Els Escaldats tanquem l'última ronda i ho fem descarregant un tres de sis amb agulla, amb ganes d'aviat fer-lo amb un pis més, colla assaig a tope i el tindrem.

Per acabar la diada arriben els pilars de sortida, on Esperxats descarrega dos pilars de quatre, i Capgirats i Escaldats un pilar de quatre cada colla.

Gaudim de la música de gralles i tabals mentre ens desenfaixem! Quin goig, quants músics!!
Abans de tornar cap a Caldes de Montbui ens espera un pica pica i fins hi tot alguns i algunes tenen temps de fer un entrepà per dinar. A quarts de tres l'autocar ens recull i ara si, camí cap a Caldes. Ens trobem de nou dimarts assaig, que no hi falti ningú!!!

Colla Castellera Esperxats 2p4, 4d7, 3d7, 5d6 i 2p4.
Castellers de castellà 2p4xs, 3d6xs, 4d6a, 4d6 i p4.
Castellers de Caldes de Montbui pd4, 3d7, 4d6, 3d6a i p5.

Ser casteller sovint no és fàcil, requereix temps, dedicació, moltes ganes, empenta i perseverança. Tot i així, un cop a dins, descobreixes un món nou. Un món de treball en equip, d'objectius comuns, d'amistats, de gresca i diversió i de felicitat compartida quan veus que els esforços de tots han merescut la pena. Si tens curiositat per conèixer la colla, no ho dubtis, t'esperem amb els braços oberts.