Fiporc a Riudellots de la Selva 2020

by Castellers de Caldes / 18 de febrer de 2020 /In Cròniques / No comments

Descarreguem el 3d7 més matiner de la història

Aquest diumenge vam estrenar la nova temporada a Riudellots de la Selva, amb motiu de la 7a Fira del Porc.

En aquesta ocasió ens van acompañar els Castellers de les Gavarres, encarregats d'obrir ronda, els Castellers de Viladecans i els Capgirats de Castellar.

Pel que fa a l'actuació, després del pilar de 4 d'entrada vam descarregar en primera ronda el primer 3 de 7 de la temporada. El més matiner de la nostra història i el castell sostre de la temporada 2019. La resta de colles, van coincidir obrint l'actuació amb un 4 de 6 en primera ronda.

Pel que fa a la segona tanda de castells, els amfitrions van optar per un 3 de 6, igual que els Castellers de Viladecans, mentre que nosaltres vam  aprofitar l'ocasió per descarregar un 4 de 6 amb agulla, amb algunes rotacions al tronc. Els Capgirats van ser els encarregats de tancar la segona ronda amb un 3 de 6 amb agulla.

Finalment, com a última construcció de la diada, vam descarregar un 4 de 6, mentre que els Castellers de Viladecans van deixar en carregat un 3 de 6 amb pilar i els de Castellar van descarregar sense problemes un 3 de 6.

Per culminar un dels millors inicis de temporada de la història vam acabar l'actuació amb dos pilars de 4 simultanis.

Un molt bon inici per a començar a pensar fins a on podrem arribar aquesta temporada.

La propera cita serà diumenge 15 de març a Banyoles, amb els Esperxats de l'Estany i els Guillats de la Selva.

 

Castellers de les Gavarres P4, 4d6, 3d6, p4.
Castellers de Viladecans p4, 4d6, 3d6, 3d6ac, p4.
Castellers de Castellar p4ps, 4d6, 3d6a, 3d6, p4.
Castellers de Caldes p4, 3d7, 4d6a, 4d6, 2p4

Ser casteller sovint no és fàcil, requereix temps, dedicació, moltes ganes, empenta i perseverança. Tot i així, un cop a dins, descobreixes un món nou. Un món de treball en equip, d'objectius comuns, d'amistats, de gresca i diversió i de felicitat compartida quan veus que els esforços de tots han merescut la pena. Si tens curiositat per conèixer la colla, no ho dubtis, t'esperem amb els braços oberts.