Festa Major St. Quirze del Vallès 3/9/22

by Castellers de Caldes / 4 de setembre de 2022 /In Cròniques / No comments

Ahir vam estar presents a la Festa Major de St. Quirze del Vallès. Va ser una diada molt tranquil·la i àgil, compartint plaça amb els Capgirats de Castellar i amb Castellers d'Esparraguera.

Aquesta va ser una de les diades on vam poder comptar amb menys camises a plaça, i això va fer que només poguéssim completar dues rondes.

Després d'iniciar els pilars d'entrada, a primera ronda vam descarregar un 3d6 que va anar mòlt ràpid i alhora quiet i tranquil. Els Capgirats també van fer un 3d6 i Esparraguera la td6.

En segona ronda vam afrontar el 3d6a, que tot i pujar una mica girat de mides, es va poder aguantar sense problema. Capgirats van fer un 4d6 i Esparraguera el castell més alt de la diada, el 3d7.

La tercera ronda la vam passar, per falta d'efectius on Capgirats van tancar amb un 3d6a i Esparraguera amb un 4d6a.

Finalment vam fer pd4 de sortida.

La propera setmana encarem la Diada Nacional, esperem que amb més camises.

Castellers de Caldes: pd4, 3d6, 3d6a, pd4
Castellers de Castellar: pd4ps, 3d6, 4d6, 3d6a, pd4
Castellers d'Esparraguera: 2pd4, td6, 3d7, 4d6a, 2pd4

Ser casteller sovint no és fàcil, requereix temps, dedicació, moltes ganes, empenta i perseverança. Tot i així, un cop a dins, descobreixes un món nou. Un món de treball en equip, d'objectius comuns, d'amistats, de gresca i diversió i de felicitat compartida quan veus que els esforços de tots han merescut la pena. Si tens curiositat per conèixer la colla, no ho dubtis, t'esperem amb els braços oberts.