Festa Major Palau Solità i Plegamans 27-8-22

by Castellers de Caldes / 28 d'agost de 2022 /In Cròniques / No comments

Dissabte passat vam estar a la Festa Major de Palau Solità i Plegamans, ja fa més de 10 anys que hi participem, i ja és la diada d'inici del segon tram de referència.

Acompanyats per grans colles com els Minyons de Terrassa i els Capgrossos de Mataró, amb la incertesa de la pluja, finalment hem pogut iniciar una cercavila cap a la Pl. de la Vila.

Com és tradició, hem fet l'entrada a plaça amb el pilar caminat, enguany amb novetats al tronc. Un cop instal·lats a plaça, els escaldats hem començat amb un 3d6a, que ha pujat bé, però ha perdut una mica la mida al llarg del castell, però la decisió de la canalla ha fet que el castell no patís en excés i es pogués descarregar sense gaires dificultats. Els Minyons han iniciat la diada amb un 3d8, mentre que els Capgrossos ho han fet amb el 3d7.

En segona ronda, portàvem el plat fort de la diada, una torre de 6 que l'hem hagut de desmuntar una primera vegada per dubtes entre l'encaix de terços i dosos, i en el segon intent només l'hem pogut coronar, ja que el tronc ha cedit en la sortida de l'enxaneta. Una llàstima, però per sort ningú ha pres mal. Els Minyons han descarregat un solvent 5d8 i els Capgrossos un 4d7.

En tercera ronda, hem tancat amb un 3d6 molt tranquil i parat, sense cap mena de dificultat. Minyons han tancat amb el 4d8 i Capgrossos amb el 3d7a.

Per tancar la diada, hem fet pilars de sortida i el tradicional pilar al balcó.

Amb aquesta diada, encetem el segon tram de temporada, que ens ve carregat de diades importants i seguirem treballant als assajos per portar cada cop millors castells a plaça.

Castellers de Caldes: pd4cam, 3d6a, idtd6, td6c, 3d6, pd4, pd4 balcó
Minyons de Terrassa: pd4cam, 3d8, 5d8, 4d8, vd5
Capgrossos de Mataró: pd4cam, 3d7, 4d7, 3d7a, pd5

Ser casteller sovint no és fàcil, requereix temps, dedicació, moltes ganes, empenta i perseverança. Tot i així, un cop a dins, descobreixes un món nou. Un món de treball en equip, d'objectius comuns, d'amistats, de gresca i diversió i de felicitat compartida quan veus que els esforços de tots han merescut la pena. Si tens curiositat per conèixer la colla, no ho dubtis, t'esperem amb els braços oberts.