Festa Major de Palau 9-09-2019

by Castellers de Caldes / 4 de setembre de 2019 /In Cròniques / No comments

Després d'unes setmanes de vacances els Escaldats hem tornat als assajos amb les piles carregades!!

I de seguida arriba la primera actuació! Dissabte 31 d'agost tenim la ja tradicional actuació al poble veí, Palau Solità i Plegamans.

Cap a quarts de sis de la tarda prop del pavelló ja s'hi veuen camises de colors, blau dels Capgrossos de Mataró, malva dels Minyons de Terrassa i verdes dels Escaldats. De seguida comencem la cercavila.

Arribem a la plaça de la vila i les colles hi entrem fent pilars de quatre caminats. Abans d'iniciar la primera ronda els Minyons descarreguen un pilar de cinc per inaugurar la seva placa de plaça de nou. En acabar els Escaldats fem un pilar de dol, molts ànims a tota la família!

Capgrossos obren amb un quatre de vuit, seguidament els Minyons descarreguen una torre de vuit amb folre. Els escaldats tanquem la primera ronda i ho fem alçant un tres de set, però al no tenir massa bona mida decidim baixar-lo quedant en intent desmuntat.

Els de Mataró descarreguen una torre de set i seguidament de nou els Escaldats enfilem el tres de ser i aquest cop si, castell descarregat! Felicitats colla bona feina. Els de Terrassa descarreguen un quatre de vuit molt parat i els verds ampolla tanquem la segona ronda amb un quatre de sis.

En tercera ronda els Capgrossos descarreguen un quatre de set amb agulla i els Minyons un tres de vuit. Arriba el nostre torn i descarreguem un tres de sis amb agulla amb estrena de dosos.

Ja en ronda de pilars la colla malva descarrega un magnífic pilar de set amb folre. Seguidament descarreguen quatre pilars de quatre, mentre els Capgrossos descarreguen un vano de cinc. Els Escaldats descarreguem el pilar de cinc, com ens agrada lluir-lo a plaça.

Abans d'acabar la jornada castellera els Escaldats fem un pilar de quatre al balcó i tota la canalla hi puja!

Al so de gralles i tabals petits i grans ballen i salten abans de marxar de plaça.

Capgrossos de Mataró p4cam4d82d74d7a i v5.

Minyons de Terrassa p4campd52d8f4d83d8pd7f i 4p4.

Castellers de Caldes de Montbui p4camp4dolid3d73d74d63d6ap5 i p4balcó.

Ser casteller sovint no és fàcil, requereix temps, dedicació, moltes ganes, empenta i perseverança. Tot i així, un cop a dins, descobreixes un món nou. Un món de treball en equip, d'objectius comuns, d'amistats, de gresca i diversió i de felicitat compartida quan veus que els esforços de tots han merescut la pena. Si tens curiositat per conèixer la colla, no ho dubtis, t'esperem amb els braços oberts.