Festa Major Caldes de Montbui 12/10/22

by Castellers de Caldes / 17 d'octubre de 2022 /In Cròniques / No comments

Dimecres passat vam fer l'actuació de la Festa Major de Caldes, acompanyats dels ja habituals a plaça els Minyons de Terrassa, i els nostres padrins Xics de Granollers.

Després d'una cercavila pel centre de Caldes, vam arribar a la Font del Lleó on vam donar el tret de sortida amb un pd4ps.

En primera ronda vam descarregar un 4d6a, el segon de la temporada, que tot i desquadrar-se a terços, el castell no va perillar en cap moment. Els Minyons van fer el 3d8 i els Xics el 3d7.

En segona ronda vam descarregar la millor td6 de la temporada, traient-nos l'espineta de la caiguda que vam tenir a Palau, al mes d'agost. Els Minyons van fer la td7 i els Xics van fer el seu segon 4d8 de la temporada.

En tercera ronda, després de dos primers castells sense complicacions, la tècnica va donar la sorpresa d'intentar el 3d7. El castell va pujar ràpid i tranquil, però un petit problema de mides ens va obligar a ser prudents i desmuntar l'estructura. En ronda de repetició vam fer el 5d6. Primer vam fer un intent desmuntat, però quan hi vam tornar, el castell es va poder treballar bé per descarregar. Els Minyons van fer el 4d8 i els Xics el 5d7.

La Diada la vam tancar amb un pd5.

Agrair molt a les colles de cultura que ens van ajudar a la pinya i a l'assaig previ a l'actuació.

Castellers de Caldes: pd4ps, 4d6a, td6, id3d7, id5d6, 5d6, pd5
Minyons de Terrassa: 2pd4, 3d8, td7, 4d8, vd5
Xics de Granollers: pd4, 3d7, 4d8, 5d7, pd5

Ser casteller sovint no és fàcil, requereix temps, dedicació, moltes ganes, empenta i perseverança. Tot i així, un cop a dins, descobreixes un món nou. Un món de treball en equip, d'objectius comuns, d'amistats, de gresca i diversió i de felicitat compartida quan veus que els esforços de tots han merescut la pena. Si tens curiositat per conèixer la colla, no ho dubtis, t'esperem amb els braços oberts.