ESCOLA DE CASTELLS 21-22

by Castellers de Caldes / 29 de novembre de 2021 /In Cròniques / No comments

Iniciació lúdica al món dels castells per a totes les edats

Els Castellers de Caldes de Montbui ja hem acabat la temporada 2021, i amb ella també els assaigs oficials. Ha sigut un any difícil, però encoratjador de cara al futur i és per això que enguany no volem tancar el local durant l’hivern i, per tercera vegada, engeguem un projecte que ens il·lusiona molt: l'Escola de Castells.

L'Escola té com a objectiu principal donar a conèixer el fet casteller d’una manera divertida i lúdica, aprenent conceptes tant teòrics com pràctics. Les activitats estaran especialment dirigides a totes aquelles persones que no hagin fet mai castells i vulguin provar-ho, així com a aquells membres més novells de la colla que vulguin seguir aprofundint en la seva tècnica i coneixement.

Una de les grans virtuts del món casteller és que aglutina un gran ventall d'edats i condicions físiques diferents, tothom pot trobar el seu lloc dins d'una colla castellera. En aquesta línia no ens plantegem un límit d'edat sinó que farem una àmplia difusió a centres de primària, instituts i escoles d'adults, de Caldes i rodalies. Les activitats de l'Escola seran diferents segons les edats dels participants.

L'Escola es durà a terme els divendres 10 i 17 de desembre del 2021 i 14 i 21 de gener del 2022, de 19.30h a 22.00h. L'últim dia de l'Escola de Castells coincidirà amb el primer assaig oficial de la colla, per tal que els assistents vegin com funciona un assaig real i aquells que vulguin puguin mantenir una continuïtat i arribar a formar part de la família escaldada la temporada vinent.

Les sessions seran al mateix local dels Castellers, al carrer General Padrós número 35 de Caldes de Montbui. El local disposarà de servei de bar i entrepans i és una activitat totalment gratuïta i sense inscripció prèvia.

Així doncs fem una crida a tots aquells grans i petits que tinguin curiositat per viure de ben a prop el fet casteller, que no s'ho pensin i vinguin a l'Escola, ja que seran activitats dirigides especialment per a ells.

Per a més informació disposem d'aquests enllaços:

correu electrònic: colla@castellersdecaldes.cat
web: www.castellersdecaldes.cat
Instagram i Twitter: @escaldats

Ser casteller sovint no és fàcil, requereix temps, dedicació, moltes ganes, empenta i perseverança. Tot i així, un cop a dins, descobreixes un món nou. Un món de treball en equip, d'objectius comuns, d'amistats, de gresca i diversió i de felicitat compartida quan veus que els esforços de tots han merescut la pena. Si tens curiositat per conèixer la colla, no ho dubtis, t'esperem amb els braços oberts.