Diada d’inici a Barberà del vallès 2019

by Castellers de Caldes / 24 de març de 2019 /In Cròniques / No comments

Després de setmanes d’assaig, avui, 24 de març, els Escaldats sortim a plaça. Barberà del Vallès ens acull per realitzar la nostra primera diada de la temporada, al costat de Saballuts, Tirallongues i Castellers de Terrassa, quin goig!

Cap a tres quarts de dotze les quatre colles ja som a plaça, i també un sol radiant que ens acompanya al llarg de tota la diada. Comencem els, habituals, pilars d’entrada on els Escaldats aixequem un pilar de quatre per sota, i  dos pilars de quatre cadascuna de les altres colles.

Els Castellers de Sabadell, com amfitrions, són els encarregats d’obrir les rondes. Per començar descarreguen un 7d7, seguidament Tirallongues alça un 4d7, que també descarrega. Els segueixen Castellers de Terrassa amb un 3d7. Arriba el nostre tron i els Escaldats descarreguem un 4d6, amb l’estrena de dosos ultralleugers. Felicitats canalleta!

En segona Ronda els Saballuts descarreguen, el que serà el millor castell d’aquesta jornada, un 4d8. Tirallongues i Castellers de Terrassa ens descarreguen 4d7 amb agulla en aquesta segona ronda. Els Escaldats alcem la torre de sis, però no està del tot parada i preferim baixar-la, quedant en intent desmuntat.

Arriba ja la tercera ronda on els Saballuts descarreguen un 5d7. Tirallongues descarreguen en aquesta ocasió el 3d7. Seguim amb castells de set en aquesta ronda i Castellers de Terrassa descarrega el 4d7. Els Escaldats descarreguem el 3d6, tot i perdre una mica la mida en el moment de l’aleta. Tot seguit descarreguem un 3d6a per tancar la ronda i completar els nostres tres castells. Aquest cop la construcció puja més ferma i no es desmanega, com ens havia passat en l’anterior castell.

Les quatre colles acomiadem la diada amb els pilars de sortida. Sabadell ho fa descarregant el pilar de cinc i després dos pilars de quatre. El mateix fan les altres colles, Castellers de Terrassa i Tirallongues. Els de Caldes tanquem la diada amb dos pilars de quatre.

L’autocar ens espera però abans de marxar encara som a temps de fer-nos una foto de músics i una de canalla. Quina il·lusió cada com en som més en aquests dos equips!! Així doncs, felicitats colla per aquesta primera actuació i menció especial per músics i canalla per estar a tope.

Ens retrobem dimarts a assaig i seguim treballant!

Saballuts : 2pd4 7d7 4d8 5d7 pd5 i 2pd4
Tirallongues: 2p4 4d7 4d7a 3d7 pd5 i 2p4
Castellers de Terrassa: 2pd4 3d7 4d7a 4d7 pd5 i 2pd4
Castellers de Caldes: p4ps 4d6 id2d6 3d6 3d6a i 2p4

Veure totes les fotografies

https://www.castellersdecaldes.cat/wp-content/uploads/2019/03/musics-320x240.jpeg

Ser casteller sovint no és fàcil, requereix temps, dedicació, moltes ganes, empenta i perseverança. Tot i així, un cop a dins, descobreixes un món nou. Un món de treball en equip, d'objectius comuns, d'amistats, de gresca i diversió i de felicitat compartida quan veus que els esforços de tots han merescut la pena. Si tens curiositat per conèixer la colla, no ho dubtis, t'esperem amb els braços oberts.