Diada dels Castellers de Mollet 31/10/22

by Castellers de Caldes / 1 de novembre de 2022 /In Cròniques / No comments

Diumenge 30 d'octubre vam estar al 30è Aniversari dels Castellers de Mollet.

A les 12h, la Plaça Prat de la Riba, lluïa els 3 colors de les camises de les colles participants, el verd claret pels Castellers de Mollet, el grana de la Colla Jove de Barcelona i el verd ampolla dels Castellers de Caldes.

Després des prilars d'entrada, els Castellers de Caldes, com a tercers de ronda, vam iniciar l'actuació amb la td6, un castell que ja li hem agafat la confiança després de l'ensurt que vam tenir després de l'estiu i no va perillar en cap moment. Els amfitrions van sortir amb el 3d7a, i la Jove de Barcelona amb el 3d7.

A la segona ronda, va ser el torn del 4d6a, que tampoc va perillar en cap moment, molt tranquil, amb un pèl de separació entre algunes de les rengles, però sense cap dificultat afegida. Els Castellers de Mollet van descarregar el seu primer 5d7 de la temporada, molt solvent, i la Jove de Barcelona el 4d7.

La tercera ronda va tenir un moment crític, i és que el primer 3d6a que vam intentar, va quedar una rengla molt més alta i vam haver de desmuntar-lo. Vam tornar-hi girant el castell 180º, de manera que l'afectació de la inclinació de la plaça ens jugués a favor, i vam poder fer-lo sense problemes. Els de la camisa verd claret, van descarregar el 4d7a i la Jove de Barcelona va fer el 4d6a.

En ronda de pilars vam descarregar un pd5, que va haver de ser molt treballat a la sortida d'enxaneta i que entre segon i terç van poder salvar. Mollet va fer un vd5 i així signaven la seva millor actuació de la història, i la Jove de Barcelona 2pd4.

Va ser una diada molt àgil, amb bon ambient i va anar bé per agafar confiança de cara a les dues últimes actuacions que tenim abans d'acabar la temporada.

Castellers de Caldes: pd4, td6, 4d6a, id3d6a, 3d6a, pd5
Castellers de Mollet: pd4cam, 3d7a, 5d7, 4d7a, vd5
Colla Jove de Barcelona: 2pd4, 3d7, 4d7, 4d6a, 2pd4

Ser casteller sovint no és fàcil, requereix temps, dedicació, moltes ganes, empenta i perseverança. Tot i així, un cop a dins, descobreixes un món nou. Un món de treball en equip, d'objectius comuns, d'amistats, de gresca i diversió i de felicitat compartida quan veus que els esforços de tots han merescut la pena. Si tens curiositat per conèixer la colla, no ho dubtis, t'esperem amb els braços oberts.