Diada del 5è aniversari de Carallots a Sant Vicenç dels Horts 2018

by Castellers de Caldes / 27 de maig de 2018 /In Cròniques / No comments

Aquest diumenge dia 27 de maig ens hem apropat a Sant Vicenç dels Horts a celebrar el 5è aniversari de la colla local, els Carallots, amb la participació també dels Minyons de l'Arboç i dels Castellers d'Esparreguera.

La jornada ha començat amb una petita cercavila culminat amb uns pilars caminats a l'hora d'entrar a la plaça de l'església.

Començant l'actuació, als pilars d'entrada, nosaltres, carallots i Esparreguera hem fet un pilar de 4 respectivament i els de l'Arboç n'han fet dos. No hi ha faltat la reivindicació de la llibertat dels nostres presos polítics.

A la primera ronda la colla local ha fet el seu primer intent amb el castell estrella que portaven per avui, el 7 de 7, que els hi ha quedat en intent desmuntat amb els aixecadors ja posats. Tot seguit Esparreguera s'hi ha posat amb un 4 de 7 mol parat. Minyons de l'Arboç han obert amb un 3 de 6 també molt correcte i nosaltres hem plantat un 4 de 6 amb l'agulla prou maco.

A la segona ronda els Carallots hi han tornat amb el 7 de 7 i els hi ha tornat a quedar en intent desmuntat quan l'enxaneta, que ja era a quarts, ha decidit recular. Esparreguera ha continuat l'actuació amb un 3 de 6 aixecat per sota espectacular. Els de l'Arboç, després de desmuntar un peu per quadrar mides, han bastit un 3 de 6 amb agulla. Els de Caldes hem tancat la ronda amb el 4 de 6 de manual.

Passant a tercera ronda els de Sant Vicenç han provat amb el 3 de 7 amb agulla que els hi ha fet llenya, potser massa nervis per la diada. Esparreguera ha seguit descarregant el 3 de 7 amb bon ofici. Minyons, al seu torn, han fet el mateix amb el 4 de 6. Els escaldats, que per culpa d'una baix a d'última hora no hem pogut tirar castells de 7, hem rubricat amb el 3 de 6.

S'ha obert una ronda de repetició on els Castellers de Sant Vicenç dels Horts han pogut descarregar l'únic castell que han portat a plaça, el 3 de 6 amb agulla.
Finalment, als pilars de sortida, Esparreguera ha fet el pilar de 5, Carallots 2 pilars de 4, els de Caldes també 2 pilars de 4 i els Minyons de l'Arboç un pilar de 4 aixecat per sota.

La jornada ha finalitzat amb els balls de la canalla que ens han ofert els músics i pensant en la propera trobada a Caldes el 10 de juny.

 

Veure fotografies

Ser casteller sovint no és fàcil, requereix temps, dedicació, moltes ganes, empenta i perseverança. Tot i així, un cop a dins, descobreixes un món nou. Un món de treball en equip, d'objectius comuns, d'amistats, de gresca i diversió i de felicitat compartida quan veus que els esforços de tots han merescut la pena. Si tens curiositat per conèixer la colla, no ho dubtis, t'esperem amb els braços oberts.