Diada de Sant Jordi a Badia del Vallès 2018

by Castellers de Caldes / 22 d'abril de 2018 /In Cròniques / No comments

Aquest diumenge 22 d'abril de 2018 ens hem acostat la Badia del Vallès per participar en la diada de Sant Jordi amb els Castellers de Sabadell, colla amfitriona, i amb els Marrecs de Salt. El lloc triat ha estat la plaça de l'ajuntament.

Un cop a plaça ens hi hem posat amb els pilars d'entrada on hem fet, nosaltres un pilar de 4 aixecat per sota, i els saballuts i els marrecs 2 pilars de 4.

Encetant la primera ronda els de Sabadell s'hi han posat amb un 2 de 7 ben travat. Els de Salt han bastit un 3 de 8 que han hagut de treballar a terços i quarts. Els de Caldes hem obert amb un 4 de 6 amb agulla després que en Gusti ens arengués en la importància d'aconseguir l'excel·lència en els castells de 6 per poder abordar els de 7.

A la segona ronda els saballuts han clavat un 3 de 8 de molt bona factura. Al seu torn els marrecs han ensopegat amb un 2 de 7 molt tremolós i que han hagut de baixar quedant en un intent desmuntat, després han descarregat un 5 de 7. Els escaldats també hem ensopegat amb un 4 de 6 amb mala col·locació al pis de segons i falta de comunicació, intent desmuntat que hem repetit assolint-lo al final de ronda.

Ja a la tercera ronda Castellers de Sabadell, després de desmuntar un peu, han fet un 4 de 8 que ha estat molt celebrat per ells mateixos. Els Marrecs de Salt s'hi han posat amb un 4 de 7 de manual, molt correcte. Els Castellers de Caldes de Montbui hem acabat amb un 3 de 6 també molt maco.

Als pilars de sortida Sabadell ens ha obsequiat amb un vano de 5, els gironins han fet un pilar de 5 i nosaltres 2 pilars de 4.

I amb un bon sol, molts mocadors grocs reivindicatius per la situació dels presos polítics, el toc de vermut i alguna que altra mantejada i remullada, hem clos la jornada. La propera actuació el dia 6 de maig a Badalona.

Veure fotografies

Ser casteller sovint no és fàcil, requereix temps, dedicació, moltes ganes, empenta i perseverança. Tot i així, un cop a dins, descobreixes un món nou. Un món de treball en equip, d'objectius comuns, d'amistats, de gresca i diversió i de felicitat compartida quan veus que els esforços de tots han merescut la pena. Si tens curiositat per conèixer la colla, no ho dubtis, t'esperem amb els braços oberts.