Diada de la tardor a Cerdanyola 2019

by Castellers de Caldes / 24 de setembre de 2019 /In Cròniques / No comments

Diumenge 22 de setembre i els Escaldats estem preparats per actuació! A quarts de dotze ja hi ha camises verdes a la plaça de l'església de Cerdanyola, al costat de la colla local els Castellers de Cerdanyola i els Castellers de Sant Feliu del Llobregat.

A les dotze puntuals s'alcen els pilars de quatre, un de cada colla. De seguida la colla amfitriona obre la primera ronda, descarregant un tres de set. A continuació la colla de Sant Feliu descarrega la torre de sis, els Escaldats tanquem la primera ronda i ho fem descarregant un tres de sis.

Arriba la segona ronda i els Castellers de Cerdanyola descarreguen un quatre de set. Sant Feliu del Llobregat descarrega un tres de sis. Els Escaldats tanquem aquesta segona ronda descarregant una torre de sis, tot i el tremolor que ha fet durant tot el castell. Gràcies colla, molt bona feina si treballem conjuntament.

Som ja a la tercera ronda i els Castellers de Cerdanyola descarreguen un tres de sis amb agulla. Seguidament la colla de Sant Feliu del Llobregat descarrega un quatre sis. De nou és el torn dels Escaldats i tanquem aquesta última ronda descarregant un quatre de sis, amb estrena a terços!

Per tancar la diada s'alcen els pilars de sortida, els primers són els Castellers de Cerdanyola que descarreguen un pilar de cinc. A continuació els Escaldats provem també aquesta construcció, el pilar de cinc, però quan l'enxaneta està fent l'última aixecada ha tremolat molt i totes dues s'han despenjat. Tot i el patiment i la decepció veiem que ningú ha pres molt mal i això és l'important, ara toca refer-se i tornar-hi, que segur que ven aviat el tornem a lluir a plaça. Seguidament Cerdanyola fa dos pilars de quatre mentre Sant Feliu enlaire un pilar de quatre, quedant tots tres descarregats.

Colla no ens desanimem i seguim apretant, la feina està i si no afluixem, tindrem unes bones diades! Ens veiem dimarts assaig!! Que no falli ningú!

Castellers de Cerdanyola p4, 3d7, 4d7, 3d6a, p5 i 2pd4.
Castellers de Sant Feliu del Llobregat p4, 2d6, 3d6, 4d6 i p4.
Castellers de Caldes de Montbui pd4, 3d6, 2d6, 4d6 i ip5.

Ser casteller sovint no és fàcil, requereix temps, dedicació, moltes ganes, empenta i perseverança. Tot i així, un cop a dins, descobreixes un món nou. Un món de treball en equip, d'objectius comuns, d'amistats, de gresca i diversió i de felicitat compartida quan veus que els esforços de tots han merescut la pena. Si tens curiositat per conèixer la colla, no ho dubtis, t'esperem amb els braços oberts.