Diada de la fira de sant Ponç a l’Ametlla del Vallès 2018

by Castellers de Caldes / 13 de maig de 2018 /In Cròniques / No comments

Aquest diumenge 13 de maig de 2018 ens hem desplaçat a l'Ametlla del Vallès, convidats per l'ajuntament d'aquesta localitat, per participar en la tradicional fira de sant Ponç, patró dels herbolaris. En un matí plujós però de temps canviant hem pogut gaudir dels productes que oferien les parades abans de començar l'actuació. Ens han acompanyat els Castellers de Cerdanyola.
Als pilars d'entrada les dues colles hem optat pel pilar de 4 que no ha donat cap problema.
Ja en primera ronda nosaltres hem bastit un 4 de 6 de molt bones mides, potser un xic lent, però no ha donat cap problema. Els de Cerdanyola han començat amb un 3 de 7 ben parat.

A la segona ronda, els de Caldes, hem ensopegat amb el 4 de 6 amb agulla que s'ha desquadrat mentre pujava i s'ha obert de manera que a terços no arribaven a agafar-se i l'hem hagut de baixar. Cerdanyola ha optat per un 4 de 7 pràcticament de manual. Tot seguit hem repetit el 4 de 6 amb agulla, aquest cop molt millor, i que hem descarregat sense més inconvenient.

A l'última ronda, que ha obert Cerdanyola, s'hi han posat amb el 3 de 7 amb agulla molt maco i, tot i un petit tremolor al pilar, han descarregat amb èxit. Nosaltres hem tancat amb un 3 de 6 correcte.

Els pilars de sortida, per separat, Cerdanyola ha fet un pilar de 5 i Caldes un de 4.

L'actuació ha acabat amb els balls de la canalla i hem mantejat als nous tabalers que s'han estrenat avui. La propera actuació serà el 27 de maig a Sant Vicenç dels Horts.

Veure fotografies

Ser casteller sovint no és fàcil, requereix temps, dedicació, moltes ganes, empenta i perseverança. Tot i així, un cop a dins, descobreixes un món nou. Un món de treball en equip, d'objectius comuns, d'amistats, de gresca i diversió i de felicitat compartida quan veus que els esforços de tots han merescut la pena. Si tens curiositat per conèixer la colla, no ho dubtis, t'esperem amb els braços oberts.