Diada de la Colla 13/11/22

by Castellers de Caldes / 14 de novembre de 2022 /In Cròniques / No comments

El cap de setmana passat vam celebrar la Diada de la Colla 2022.

Dijous i divendres vam fer assajos especials per preparar l'actuació, amb el suport de companys i amics el dijous i amb Capgirats el divendres, on vam poder fer molt bones pinyes.

Dissabte vam tenir jocs amb la canalla, xocolatada, passi del Documental Enxaneta, sopar i bingo musical.

Diumenge matí, a les 9:30h uns quants ja vam fer l'esmorzar de forquilla al local per agafar forces pel dia que ens esperava.

A les 11:30h vam iniciar la cercavila, on primer vam passar per la Xurreria de Caldes, a fer l'entrega d'una samarreta de la colla, en mostra d'agraïment pels xurros que ens van regalar per berenar el dia abans.

La cercavila va arribar a Plaça Can Rius, on vam fer les últimes entregues de camisa i vam fer la foto oficial de colla!

L'actuació va començar amb les rondes de pilars, on els escaldats vam fer-hi 2pd4.

En primera ronda vam descarregar el primer 4d7 de la temporada, que feia just un any que no fèiem, des de la diada de l'any passat. El castell va pujar molt tranquil i no va patir en cap moment.

La diada es va torçar una mica a 2a ronda, on vam desmuntar dues vegades el 3d7 per problemes amb les mides del castell, mentre que a al tercer intent, l'enxaneta va relliscar al moment remuntar dosos i va fer que el pom es despengés, sense cap conseqüència greu. Una llàstima, ja que el castell estava ben treballat i tenia bones mides.

Per acabar la diada vam descarregar el tercer 5d6 de la temporada, amb estrenes al tronc i a canalla. Tot i la dificultat de pujar d'algun acotxador, el castell va estar tranquil i vam descarregar-lo sense problemes.

La diada la vam tancar amb 2pd4.

Un cop acabada la diada, vam fer el dinar de germanor amb les colles convidades: Castellers de Terrassa, Castellers de Castellar i Esperxats de l'Estany, colles que ens van ajudar molt a les pinyes durant l'actuació.

Castellers de Caldes: 2pd4, 4d7, 2id3d7, i3d7, 5d6, 2pd4
Castellers de Terrassa: 2pd4, i4d7a, 4d7, 4d7a, 3d7, pd5
Castellers de Castellar: pd4, pd4ps, 3d6, 2d6, 4d6, pd4
Esperxats de l'Estany: pd4, 3d6ps, 3d6a, 4d6, pd4

Ser casteller sovint no és fàcil, requereix temps, dedicació, moltes ganes, empenta i perseverança. Tot i així, un cop a dins, descobreixes un món nou. Un món de treball en equip, d'objectius comuns, d'amistats, de gresca i diversió i de felicitat compartida quan veus que els esforços de tots han merescut la pena. Si tens curiositat per conèixer la colla, no ho dubtis, t'esperem amb els braços oberts.