Diada Castellers de Terrassa 6/11/22

by Castellers de Caldes / 7 de novembre de 2022 /In Cròniques / No comments

Diumenge vam anar a Terrassa, a la Diada dels Castellers de Terrassa, amb els deures fets. Teníem clar que anàvem a descarregar el primer castell de 7 de la temporada i així ho vam fer.

Després d'una petita cercavila des de la Pl. Vella, vam arribar al Raval de Montserrat començant la diada sense pilars d'entrada i va ser llavors, com a tercers de ronda, vam descarregar el 3d7, després de gairebé 3 anys sense fer-ho. L'últim va ser el febrer del 2020 a Riudellots, i des de llavors que només l'hem pogut carregar en una ocasió. El castell va pujar molt correcte de mides, i el lleuger tremolor de nervi no va impedir que poguéssim descarregar el primer castell de 7 de l'any. Castellers de Terrassa va fer un magnífic 7d7 i Castelldefels va fer un 3d6a bastant obert als pisos superiors.

En segona ronda, vam descarregar un td6 ja més que treballada, i tot i que la sortida d'enxaneta va haver un lleuger tremolor, vam poder descarregar-la sense cap entrebanc. Els amfitrions van desmuntar el 4d8 dues vegades per indecisió de la canalla, tot i que l'estructura es mostrava molt estable. Castelldefels també va fer la td6.

En tercera ronda vam poder fer el 4d6a, sense masses complicacions i amb estrenes a tots els pisos. Terrassa va acabar amb el 5d7 i el 4d7a, i Castelldefels amb el 3d6.

Finalment vam tancar la millor diada de la temporada amb el pd5, fent història amb la primera dona fent de primeres mans en aquesta estructura. Terrassa va fer 2pd5 siumultanis i un pd4f de canalla, mentre que Castelldefels va fer un pd4.

Molt contents del que vam aconseguir i amb ganes de fer un passet més per la nostra diada el proper diumenge 13 de novembre a Caldes.

Castellers de Caldes: 3d7, td6, 4d6a, pd5
Castellers de Terrassa: 7d7, 2id4d8, 5d7, 4d7a, 2pd5
Castellers de Castelldefels: 3d6a, td6, 3d6, pd4

Ser casteller sovint no és fàcil, requereix temps, dedicació, moltes ganes, empenta i perseverança. Tot i així, un cop a dins, descobreixes un món nou. Un món de treball en equip, d'objectius comuns, d'amistats, de gresca i diversió i de felicitat compartida quan veus que els esforços de tots han merescut la pena. Si tens curiositat per conèixer la colla, no ho dubtis, t'esperem amb els braços oberts.