Actuació a Andorra 20/5/23

by Castellers de Caldes / 21 de maig de 2023 /In Cròniques / No comments

Ahir dissabte 20 de maig vam estar a Escaldes Engordany (Andorra) a la Festa de Primavera organitzada pels Castellers d'Andorra.

Vam començar la diada amb els pd4 i seguidament vam iniciar la ronda de castells. La colla amfitriona venia amb un objectiu clar, portar a plaça 3 castells de 6, que enguany no han pogut fer-ho.

Els Escaldats vam iniciar la diada amb un 3d6a molt tranquil, que tot i tenir alguna rengla més allunyada, no vam tenir problemes per descarregar-lo.

En segona ronda, encaràvem el plat fort de la diada, la torre de 6, que va pujar amb bona mida, però amb l'acotxador a punt de col·locar-se, el tronc no ho va veure clar i es va desmuntar. En ronda de repetició vam fer un 4d6 molt tranquil i ben quadrat.

En tercera ronda vam descarregar un 4d6a.

La diada la vam tancar amb el pd5 i un altre pd4.

Els Castellers d'Andorra, van poder descarregar el 3d6 i el 4d6, però els va quedar en intent el 3d6a. Una llàstima i segur que aviat el podran descarregar.

Ara tenim uns dies sense diades per acabar de treballar els castells de 7!

Castellers de Caldes: pd4, 3d6a, idtd6, 4d6, 4d6a, pd5, pd4
Castellers d'Andorra, pd4, 4d6, 3d6, i3d6a, pd4

Ser casteller sovint no és fàcil, requereix temps, dedicació, moltes ganes, empenta i perseverança. Tot i així, un cop a dins, descobreixes un món nou. Un món de treball en equip, d'objectius comuns, d'amistats, de gresca i diversió i de felicitat compartida quan veus que els esforços de tots han merescut la pena. Si tens curiositat per conèixer la colla, no ho dubtis, t'esperem amb els braços oberts.