Crònica Sta. Coloma Gramenet 16/4/23

by Castellers de Caldes / 19 d'abril de 2023 /In Cròniques / No comments

El passat diumenge 16 d'abril vam estar a la Diada de Primavera de Sta. Coloma de Gramenet convidats pels nostres fillols Laietans de Sta. Coloma. També vam compartir plaça amb dues colles que no havíem coincidit mai, els Xiquets de Torredembarra i els Castellers de Tortosa.

Vam iniciar l'actuació amb un pd4 d'entrada i seguidament vam començar la primera ronda amb un 3d6 amb un tronc ferm i ràpid que al baixar, la colla va cantar un pis més, qui sap si la propera setmana podem pujar-li un pis.

En segona ronda, vam descarregar un 4d6 amb algunes estrenes al tronc i canalla, i es va treballar molt còmode i ràpid.

En tercera ronda vam fer un 3d6a, que sí que va tenir una mica més de moviment per clavar les mides a tronc, però finalment es va poder descarregar sense masses problemes.

En ronda de pilars vam posar la cirareta de la diada, descarregant el primer pd5 de la temporada, molt solvent!!

Les altres colles, amb pocs efectius van traballar de valent per poder fer els seus castells i pilars. Els donem ànims perquè aviat puguin fer més construccions a plaça.

Castellers de Caldes: pd4, 3d6, 4d6, 3d6a, pd5
Laietans de Sta. Coloma: pd4, 2id3d6, pd4
Xiquets de Torredembarra: pd4, 3d6, i3d6a, id3d6a, 4d6, pd4
Castellers de Tortosa: pd4, 3d6, pd4.

Ser casteller sovint no és fàcil, requereix temps, dedicació, moltes ganes, empenta i perseverança. Tot i així, un cop a dins, descobreixes un món nou. Un món de treball en equip, d'objectius comuns, d'amistats, de gresca i diversió i de felicitat compartida quan veus que els esforços de tots han merescut la pena. Si tens curiositat per conèixer la colla, no ho dubtis, t'esperem amb els braços oberts.