Capvuitada a Caldes 16/10/22

by Castellers de Caldes / 17 d'octubre de 2022 /In Cròniques / No comments

Diumenge vam participar a la Capvuitada, el marc d'actes culturals que es fan el segon cap de setmana de la Festa Major.

El dia l'iniciàvem a la Residència Santa Susanna, on hem fet un pilar de 4 per als avis que hi eren presents. Després d'un esmorzar, hem anat totes les entitats juntes cap a la Font del Lleó.

En cercavila, hem pujat Passeig del Remei amunt. Durant el recorregut hem fet dues parades. En la primera hem fet dos pilars de 4, seguits. A la segona parada hem fet un 3d6.

Per acabar la jornada, a la mostra davant de l'Ermita del Remei, hem fet el 4d6 amb una gran pinya composta de membres de totes les entitats, i 4 pilars de 3 per la canalla més petita de la colla.

Castellers de Caldes: pd4, pd4, pd4, 3d6, 4d6, 4pd3

Ser casteller sovint no és fàcil, requereix temps, dedicació, moltes ganes, empenta i perseverança. Tot i així, un cop a dins, descobreixes un món nou. Un món de treball en equip, d'objectius comuns, d'amistats, de gresca i diversió i de felicitat compartida quan veus que els esforços de tots han merescut la pena. Si tens curiositat per conèixer la colla, no ho dubtis, t'esperem amb els braços oberts.