Ametlla del Vallès 8/5/22

by Castellers de Caldes / 8 de maig de 2022 /In Cròniques / No comments

Avui diumenge 8 de maig hem tornat després de 3 anys a la Fira de St. Ponç de l'Ametlla del Vallès. Una diada on els Escaldats en som els amfitrions ja des d'unes quantes temporades.

Avui hem estat acompanyats pels nostres fillols Laietans de Sta. Coloma i els Castellers de l'Adroc.

Avui era una diada especial, ja que després d'una entrega de camisa i un pd4 d'entrada, hem aconseguit descarregar el 4d6, que ha estat el castell de 6 número 800 descarregat de la colla! El primer va ser el 6/10/96 a St. Miquel del Fai, fa 26 anys!

La diada ha seguit amb un 3d6a remenat a la baixada però sense cap problema i hem finalitzat amb un 3d6 una mica deformat, però descarregat amb solvència. Per acabar un pd4 de sortida.

Els Laietans, avui només han pogut portar pilars de 4 a plaça per falta d'efectius i de canalla. Els Castellers de l'Adroc, per problemes logístics, només han vingut a participar en l'ajuda de les pinyes.

Finalment hem acabat amb tocs de gralla i un bon vermut organitzat per l'Ajuntament de l'Ametlla.

Castellers de Caldes: pd4, 4d6, 3d6a, 3d6, pd4
Laietans de Sta. Coloma: pd4, idpd4, pd4, pd4, pd4

Ser casteller sovint no és fàcil, requereix temps, dedicació, moltes ganes, empenta i perseverança. Tot i així, un cop a dins, descobreixes un món nou. Un món de treball en equip, d'objectius comuns, d'amistats, de gresca i diversió i de felicitat compartida quan veus que els esforços de tots han merescut la pena. Si tens curiositat per conèixer la colla, no ho dubtis, t'esperem amb els braços oberts.