AGO Temporada 2022

by Castellers de Caldes / 27 de gener de 2022 /In Cròniques / No comments

El passat diumenge 23 de gener es va celebrar l’Assemblea General Ordinària dels Castellers de Caldes de Montbui. Després d’una temporada atípica, on es van començar a fer castells al mes de maig, els escaldats s’han tornat a reunir per encarar una temporada 2022 que pel que sembla, es podrà iniciar amb normalitat.

Una trentena d’assistents van ser presents en les valoracions de la Junta Directiva i Junta Tècnica, comentant la dificultat que han tingut per reemprendre l’activitat després d’un any i mig de pandèmia, però amb una valoració general positiva, ja que els resultats a nivell socials i castellers van ser millors dels esperats.

En aquesta Assemblea, tocava renovació de càrrecs de l’entitat. Pel que fa la Junta Directiva, tornarà a estar encapçalada per Dídac Mayol com a president. Després de tres temporades, renova per les dues properes amb canvis en els càrrecs principals com el de secretaria, rellevat per Núria Solé i la tresoreria per Raquel Almazán. Els objectius per aquesta temporada, passen per seguir fent créixer la colla en tots els àmbits, millorar la comunicació interna i fer millores al local per fer un espai de trobada acollidor per a la colla i nouvinguts.

Per altra banda, l’Assemblea va aprovar una Junta Tècnica liderada per Marta Castilla i Arnau Torrent com a cocaps de colla. Un projecte continuista però amb noves incorporacions, tenint en ment una visió de relleu per tal de que l’Arnau pugui acabar sent cap de colla en solitari la següent temporada del mandat. Un projecte amb noves idees, amb ganes de proposar millores en el funcionament i la dinàmica de la colla a nivell tècnic. La comunicació entre la tècnica i els membres de la colla també serà un dels punts forts que volen treballar, per tal de que hi hagi bon clima dins la colla i tothom es senti a gust.

Els últims punts de la jornada van ser l’aprovació del Reglament de Règim Intern, proposat per la Junta, com a document imprescindible per a l’entitat, donant més profunditat als estatuts de la colla, complementant-los amb detalls més del dia a dia.

Per últim, la colla va decidir no participar a la Trobada de Colles Castelleres, a les Decennals de Valls, en motiu de Les Candeles, que s’havia de celebrar el 30/1. Aquest és una trobada que es celebra cada deu anys i que tot i les ganes i la il·lusió que a la colla li faria participar, es va valorar molt més la seguretat dels membres de la colla, davant l’actual situació de pandèmia en el que encara estem vivint.

L’inici dels assajos de l’Escola de Músics i castells serà el proper divendres 28 al local d’assaig (C/General Padrós, 35).

Ser casteller sovint no és fàcil, requereix temps, dedicació, moltes ganes, empenta i perseverança. Tot i així, un cop a dins, descobreixes un món nou. Un món de treball en equip, d'objectius comuns, d'amistats, de gresca i diversió i de felicitat compartida quan veus que els esforços de tots han merescut la pena. Si tens curiositat per conèixer la colla, no ho dubtis, t'esperem amb els braços oberts.