Actuació a Guissona 22/4/23

by Castellers de Caldes / 23 d'abril de 2023 /In Cròniques / No comments

Ahir vam estar presents al 16è Aniversari dels Margeners de Guissona, acompanyats també dels Tirallongues de Manresa i dels Malfargats del Pallars.

La diada va començar amb pilars de 4 com és habitual i els Escaldats com a últims de ronda, vam començar la diada amb un 3d6a que va pujar molt tranquil, però la descarregada va trontollar una mica per baix, però no va suposar cap entrebanc per poder-lo descarregar sense problemes.

En segona ronda, vam descarregar un bon 4d6, amb algunes estrenes al tronc i que ho van fer genial!! No vam tenir cap complicació per descarregar-lo.

En tercera ronda, vam fer un 3d6 que tot i estirar-se una mica a segons, per dalt estava ferm i segur per agafar confiança per poder fer un pis més aviat.

Finalment vam descarregar el segon pd5 de la temporada, i seguidament un altre pd4 de comiat.

Molt agraïts amb els Margeners que ens van convidar a un petit refrigeri i ens van fer l'entrega d'un petit record.

Castellers de Caldes: pd4, 3d6a, 4d6, 3d6, pd5, pd4
Margeners de Guissona: 2pd4, 4d6a, 3d6ps, 5d6, pd5, 2pd4
Tirallongues de Manresa: pd4, 3d6, idtd6, td6, 4d6, pd5, pd4
Malfargats pd4, 4d6, 3d6a, 4d6, pd4

Ser casteller sovint no és fàcil, requereix temps, dedicació, moltes ganes, empenta i perseverança. Tot i així, un cop a dins, descobreixes un món nou. Un món de treball en equip, d'objectius comuns, d'amistats, de gresca i diversió i de felicitat compartida quan veus que els esforços de tots han merescut la pena. Si tens curiositat per conèixer la colla, no ho dubtis, t'esperem amb els braços oberts.