Actuació a Guinardó BCN 14/5/23

by Castellers de Caldes / 20 de maig de 2023 /In Cròniques / No comments

El passat diumenge 14 de maig vam estar a la Festa Major del Barri del Guinardó (BCN), actuant conjuntament amb els Castellers de La Sagrada Família i amb la Muixeranga de Barcelona.

La diada va començar un pèl tard ja que les sardanes es van allargar una mica, i després vam donar l'inici a la Diada.

Vam començar la ronda de pilars estrenant els dos pd4 simultanis, un fet que aquesta temporada encara no havíem pogut fer, per falta d'efectius, i això demostrava que va ser la diada amb més camises pel que portem de temporada.

En primera ronda vam estrenar el 5d6, un castell que enguany encara no havíem portat a plaça i que ens feia molta il·lusió portar-lo a plaça després de tot el treball que li hem estat dedicant.

En segona ronda vam fer un 4d6a força tranquil i ben lligat, per acabar la tercera ronda amb un 4d6 que no va patir cap entrebanc per fer-lo ràpid i àgil.

Finalment vam acabar amb el pd5.

La propera setmana marxem cap a Andorra!

Castellers de Caldes: 2pd4, 5d6, 4d6a, 4d6, pd5
Castellers de La Sagrada Família: pd4, 4d7, 3d7, 3d6a, 4d6, 2pd4

Ser casteller sovint no és fàcil, requereix temps, dedicació, moltes ganes, empenta i perseverança. Tot i així, un cop a dins, descobreixes un món nou. Un món de treball en equip, d'objectius comuns, d'amistats, de gresca i diversió i de felicitat compartida quan veus que els esforços de tots han merescut la pena. Si tens curiositat per conèixer la colla, no ho dubtis, t'esperem amb els braços oberts.