Actuació a El Prat de Llobregat 27/3/22

by Castellers de Caldes / 27 de març de 2022 /In Cròniques / No comments

Aquest diumenge 27 els Escaldats hem tingut la segona actuació de la temporada. Aquest cop ens hem desplaçat cap al Baix Llobregat, a casa dels Castellers del Prat.

La jornada ha començat amb una cercavila des dels Jardins de la Pau fins als Jardins de Mon Racó on les dues colles hem alçat els castells. En aquesta jornada, també havia de participar la Colla Jove de l'Hospitalet, que no han pogut assistir-hi i esperem veure'ls ben aviat.

Després d'un pilar de 4 d'entrada hem descarregat el 3d6a, iniciant l'actució igual que la setmana passada. Un castell molt tranquil i amb una canalla segura, que ha donat pas a l'estrena del primer 4d6 de la temporada a la segona ronda. Per acabar hem fet un 3d6 molt tranquil i un pd4.

La colla local, els Castellers del Prat, després de 2id3d6 i id4d6, han aconseguit descarregar un 3d6 molt treballat però ben defensat per part del tronc i la pinya. Han pogut descarregar també un pd4 d'homenatge d'entrada, i un pd4 final.

La diada ha acabat com sempre, amb tocs de gralla i tabal i amb un petit refrigeri a peu de plaça per a tothom.

La propera diada serà dissabte que ve a la tarda a Cornellà del Llobregat.

Castellers del Prat de Llobregat: pd4, id3d6, id4d6, id3d6, 3d6, pd4
Castellers de Caldes: pd4, 3d6a, 4d6, 3d6, pd4

Ser casteller sovint no és fàcil, requereix temps, dedicació, moltes ganes, empenta i perseverança. Tot i així, un cop a dins, descobreixes un món nou. Un món de treball en equip, d'objectius comuns, d'amistats, de gresca i diversió i de felicitat compartida quan veus que els esforços de tots han merescut la pena. Si tens curiositat per conèixer la colla, no ho dubtis, t'esperem amb els braços oberts.