Actuació a Cornellà 2/4/22

by Castellers de Caldes / 3 d'abril de 2022 /In Cròniques / No comments

Dissabte a la tarda vam fer la tercera actuació de la temporada, tancant un primer mes d'actuacions abans de l'aturada per Setmana Santa.

Vam estar a Cornellà, a la Diada de Primavera, acompanyats dels amfitrions, els Castellers de Cornellà i pels Castellers d'Esplugues.

La plaça de l'Església lluïa el color lila, blau i verd de les colles alçant els pilars d'entrada. En primera ronda vam descarregar el 3d6a, molt tranquil i amb molta solvència, amb confiança d'haver-lo descarregat en tres ocasions ja aquesta temporada.

A segona ronda, vam tornar a portar a plaça la torre de 6, que des de la primera actuació a Banyoles no l'havíem tornar a intentar. Va pujar molt pausada i sense cap problema, però a la descarregada el pis de segons i terços va patir una mica més, però amb confiança la vam poder descarregar.

La part agredolça de la diada la va arribar en l'últim castell de la diada, el 3d6 que va quedar en intent. El castell, molt quiet i tranquil, va tenir un entrebanc amb la canalla on va despenjar-se, enduent-se la resta del castell.

La diada va finalitzar després de la caiguda, sense pilars de sortida.

Esperem que tothom que va prendre mal es pugui recuperar el més aviat possible i agafem forces per tornar a plaça el 24 d'abril a Castellar.

Castellers de Caldes: p4, 3d6a, td6, i3d6
Castellers de Cornellà: p4, 4d6, 4d6a, 3d6a
Castellers d'Esplugues: 2p4, 3d7, 4d6a, 4d6

Ser casteller sovint no és fàcil, requereix temps, dedicació, moltes ganes, empenta i perseverança. Tot i així, un cop a dins, descobreixes un món nou. Un món de treball en equip, d'objectius comuns, d'amistats, de gresca i diversió i de felicitat compartida quan veus que els esforços de tots han merescut la pena. Si tens curiositat per conèixer la colla, no ho dubtis, t'esperem amb els braços oberts.