Actes diada de Catalunya 8-09-2019

by Castellers de Caldes / 8 de setembre de 2019 /In Cròniques / No comments

Diumenge 8 de setembre cap a tres quarts de dotze les gralles comencen a sonar a l'estació d'autobusos, allà comencem la cercavila seguits de Matossers de Molins de Rei i Castellers de Cerdanyola.

Arribem a la plaça de l'Ajuntament i allà trobem algunes camises més. De seguida ens anem enfaixant i comencem els pilars d'entrada, on les tres colles alcem un pilar de quatre.

Els Escaldats obrim la primera ronda i ho fem descarregant un tres de set, molt bé colla, un més a la saca! Seguidament els Matossers descarreguen un tres de sis. Tanquen la primera ronda els Castellers de Cerdanyola descarregant un quatre de sis.

Arriba la segona ronda i els Escaldats descarreguem la primera torre de sis de la temporada. Tot i que ha tremolat força i a la descarregada ha patit algun moviment brusc s'ha parat, felicitats colla, ja teníem ganes de lluir-la a plaça! Els Matossers proven també la torre de sis però està bellugadissa i la canalla petita baixa abans de l'aleta quedant en intent desmuntat. Els Castellers de Cerdanyola acaben la segona ronda descarregant un tres de sis.

Som a tercera ronda i els Escaldats descarreguem un quatre de sis amb estrena a segons! Tot i que ha perdut una mica la forma s'ha descarregat sense problemes. Arriba el torn de Matossers i aquest cop si descarreguen la torre de sis. Per tancar aquesta última ronda els Castellers de Cerdanyola descarreguen un tres de sis amb agulla.

Entrem ja en ronda de pilars i els Escaldats alcem el pilar de cinc. Puja bé però en el moment de l'aleta i després amb la baixada de la canalla perd consistència i queda en carregat. Ànims colla, de seguida veiem que ningú ha pres mal, així que segur que aviat el tornarem a descarregar a la plaça! Tot seguit Matossers i Cerdanyola alcen un pilar de quatre cada una.

Entre música, remullada i parlaments dels caps de colla, els castellers ens anem desenfaixant i de seguida fem cap direcció al local on ens espera un, ben merescut, pica-pica.

Castellers de Caldes de Montbui pd43d72d64d6 i pd5c.

Matossers pd43d6id2d62d6 i pd4.

Castellers de Cerdanyola pd44d63d63d6a i pd4.

Ser casteller sovint no és fàcil, requereix temps, dedicació, moltes ganes, empenta i perseverança. Tot i així, un cop a dins, descobreixes un món nou. Un món de treball en equip, d'objectius comuns, d'amistats, de gresca i diversió i de felicitat compartida quan veus que els esforços de tots han merescut la pena. Si tens curiositat per conèixer la colla, no ho dubtis, t'esperem amb els braços oberts.