Acte Cultural a els Saulons 27/2/22

by Castellers de Caldes / 27 de febrer de 2022 /In Cròniques / No comments

Avui diumenge 27 de febrer hem sortit a plaça per primera vegada aquesta temporada. Tot i no haver sigut una actuació com a tal, hem participat juntament amb les altres colles de cultura popular de Caldes de Montbui a un acte organitzat per l'Associació del Barri d'Els Saulons.

El bon temps ens ha acompanyat durant tota la jornada, on hem fer per començar un petit taller, on hem estat fent petites proves, semblant a un assaig a plaça, per fer-nos una mica visibles i que la gent interessada pogués provar.

Finalment totes les colles hem fet una petita mostra. En el nostre torn, hem fet un 4d5n i un pilar de 4 desplegant una pancarta indicant: NO A LA GUERRA, mostrant el nostre rebuig cap al conflicte que hi ha fa uns dies entre Rússia i Ucraïna.

Per tancar la jornada, ens han convidat a una calçotada a tots els participants de les entitats que han fet possible aquesta trobada.

Castellers de Caldes: pd4

 

 

 

Ser casteller sovint no és fàcil, requereix temps, dedicació, moltes ganes, empenta i perseverança. Tot i així, un cop a dins, descobreixes un món nou. Un món de treball en equip, d'objectius comuns, d'amistats, de gresca i diversió i de felicitat compartida quan veus que els esforços de tots han merescut la pena. Si tens curiositat per conèixer la colla, no ho dubtis, t'esperem amb els braços oberts.