5è Aniversari Castellers Adroc – 19/3/23

by Castellers de Caldes / 21 de març de 2023 /In Cròniques / No comments

El passat diumenge 19 de març vam estar al 5è Aniversari dels Castellers de St. Andreu de la Barca.

La jornada va començar amb una petita cercavila i un cop vam entrar a plaça, les quatre colles assistents ja vam començar a preparar les pinyes dels pilars d'entrada. Els Castellers d'Esplugues, Castellers Adroc i Carallots de St. Vicenç dels Horts van ser les colles que ens acompanyàvem.

En primera ronda vam descarregar el primer 3d6a de la temporada, en el que va perdre una mica la mida durant la pujada i es va haver de treballar per dalt per poder descarregar-lo.

En segona ronda no vam tenir masses problemes per descarregar un bon 4d6, que va anar molt ràpid, amb una canalla molt decidida i segura.

En tercera ronda, no vam tenir gaire complicació per fer un 3d6 molt solvent.

En aquesta diada les aspiracions eren una mica més altes, però les baixes d'última hora van condicionar el resultat final de l'actuació. Tot i així, va ser molt positiu per fer rotacions de gent als troncs i amb la canalla.

La jornada va acabar amb un dinar de germanor entre les 4 colles.

Pel que fa la resta de colles, cal destacar l'actuació dels Cargolins que van descarregar un 3d7, 4d7 3d6ps, Carallots van poder fer un 3d6, i castells de 5 nets, i l'Adroc van intentar el 3d6 i el 4d6 i es van quedar amb intents desmuntats, ells van acabar amb el pd4ps.

Castellers de Caldes: pd4, 3d6a, 4d6, 3d6, pd4
Castellers d'Esplugues: pd4, 3d7, 4d6, 3d6ps, 2pd4.
Castellers Adroc: idpd4, id3d6, id4d6, pd4ps, pd4
Carallots de St. Vicenç: pd4, 3d6, 4d5n, 3d5n, pd4.

Ser casteller sovint no és fàcil, requereix temps, dedicació, moltes ganes, empenta i perseverança. Tot i així, un cop a dins, descobreixes un món nou. Un món de treball en equip, d'objectius comuns, d'amistats, de gresca i diversió i de felicitat compartida quan veus que els esforços de tots han merescut la pena. Si tens curiositat per conèixer la colla, no ho dubtis, t'esperem amb els braços oberts.